VASTGOEDZORG

Wij onderhouden de kwaliteit van uw vastgoed. Aertgeerts Vastgoedzorg is een professionele partner voor zorginstellingen, woningcorporaties en beleggers. In de loop der jaren hebben wij een trouwe vaste klantenkring opgebouwd.

Voor deze bedrijven voeren wij verschillende contract- en planmatige onderhoudswerkzaamheden uit, zoals onderhoud naar aanleiding van problemen, preventief onderhoud en mutatieonderhoud en totaalonderhoud. Bij calamiteiten kan er 24 uur per dag, 365 dagen per jaar een beroep worden gedaan op onze afdeling Service & Onderhoud. Aertgeerts beschikt over een eigen machinale werkplaats en magazijn. Al onze medewerkers zijn uitgerust met volledig ingerichte bedrijfswagens.
Aertgeerts Bouwgroep is een veelzijdig aannemer gespecialiseerd in onderhoud, renovatie en verbouw van vastgoed. Ons brede kennisveld biedt onze klanten een solide basis.
Naar Bouwgroep
Sinds 1931 houden wij ons bezig met alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden, technisch installatiewerk en legionellabeheersing. Naar Installatie
Sinds 1931 is Aertgeerts als loodgietersbedrijf gevestigd. In de jaren zeventig is als gevolg van de vele raakpunten met de bouwbranche het bedrijf uitgebreid met (onderhouds) timmer- en metselwerk onder de naam Aertgeerts Bouw.
Naar Bedrijfsprofiel
aertgeerts - herkbouw - vuyk en van reekum