Branches

ZORG
Aertgeerts (ont)zorgt. In de afgelopen tachtig jaar hebben wij een expertise opgebouwd op het gebied van renoveren van diverse zorginstellingen. Dus in staat in te spelen op projecten met gecompliceerde omstandigheden, zoals bijvoorbeeld verbouw in bewoonde situaties.

RETAIL
Winkelpanden moeten snel en vakkundig worden verbouwd of (her)ingericht. Alle specialismen hebben wij in eigen huis en zijn dus in staat om op een efficiënte manier een project te realiseren, ook als ondertussen de bedrijfsactiviteiten doorgaan.

WONEN
Aertgeerts is ervaren in het projectmatig en contractmatig onderhouden van panden. Intern beschikken wij over alle specialismen op het gebied van upgrading, renoveren, verbouwen en nieuwbouwen. Onze medewerkers zijn gewend om in bewoonde omstandigheden te werken.

WERKEN
In de afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgebouwd met kantoorrenovatie, niet alleen het verbouwen. Maar ook als aannemer voor de binnenbouw. Onze interieur- ontwerpafdeling staat garant voor korte doorlooptijden, korte communicatielijnen en is dus in staat om in korte tijd ontwerpen voor te leggen. Ook onroerend goed van de overheid en gemeente-instellingen worden al jaren aan Aertgeerts toevertrouwd.
Diverse opdrachtgevers laten het planmatig, preventief en totaal onderhoud over aan onze afdeling Service & Onderhoud. Daarnaast hebben wij een storingsdienst welke 24/7 dienst doet voor calamiteiten.
Naar Onderhoud
Aertgeerts houdt zich continu bezig met het uitvoeren van projecten, welke een langere bouwtijd doorstaan en waar veelal samengewerkt wordt van een team van onderaannemers en leveranciers.
Naar Projecten
Aertgeerts voert mutatiewerkzaamheden uit in opdracht van bijvoorbeeld woningcorporaties.
Dit houdt veelal in het renoveren van keukens, badkamers of woongedeelten, of een combinatie daarvan.
Naar Mutaties
aertgeerts - herkbouw - vuyk en van reekum